Personuppgiftspolicy

Ibland undrar våra kunder vad vi gör med informationen vi får och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med den. The Wine Room är en kostnadsfri och kortlöst klubb för vinintresserade privatpersoner som är minst 25 år. De personuppgifter vi har används endast av oss för att skicka information till dig i form av nyhetsbrev kring våra produkter och klubbens events. Uppgifter vi har samlat kan vara person- och kontaktinformation såsom namn, e-postadress, eventuellt adress och mobiltelefonnummer.

Thewineroom.se är en marknadsförings- och informationskanal för alkoholhaltiga drycker där vi upplyser besökaren om produkter tillgängliga på den svenska marknaden, tillhandahållna av koncernen The Beverage Group AB.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Vår klubb ägs av Winepartners Nordic AB, Org.nummer: 556077-1247, det är Winepartners Nordic AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att begära ett besked om vilka personuppgifter vi behandlar om dig genom att skicka förfrågan info@thewineroom.se

När samlar vi in dina uppgifter?

Vi samlar in dina uppgifter när du anmäler dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev. När du eller någon du känner anmäler dig till något av våra event. Om det i övrigt är nödvändigt för att administrera relationen mellan dig och The Wine Room.

Om du inte vill att vi behandlar dina personuppgifter ska du inte lämna personuppgifter på webbplatsen.

Vill du avregistrera dig från vårt register?

Om du vill avregistrera dig från vårt register, kontakta oss på info@thewineroom.se eller använd avregistreringslänken i nyhetsbreven.

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.